Imorgon ska vi lyxa till det på jobbet då många av oss går på semester. Jag har lovat att göra,just det,Rabarberbellini. Till 12pers tar man 600gr Rabarber. Skär i bitar och lägg i kastrull m lite vatten. Tillsätt 1 1/2 dl socker och koka ihop under lock på svag värme. Ta bort lock. Rör. Låt koka i några minuter. Ta bort fr platta och mixa med stav till en slät kompott. Låt svalna. Fördela i 12glas. Häll på under omrörning mousserat vin. Ställ gärna flaskan i frysen ca 40min innan du häller upp. Den ska vara kall kall kall. Njut!
Här delar jag med mig om vad som händer i vårat liv, Hollys framsteg och huset som börjat ta form...
måndag 15 juni 2009
Rabarberbellini
Imorgon ska vi lyxa till det på jobbet då många av oss går på semester. Jag har lovat att göra,just det,Rabarberbellini. Till 12pers tar man 600gr Rabarber. Skär i bitar och lägg i kastrull m lite vatten. Tillsätt 1 1/2 dl socker och koka ihop under lock på svag värme. Ta bort lock. Rör. Låt koka i några minuter. Ta bort fr platta och mixa med stav till en slät kompott. Låt svalna. Fördela i 12glas. Häll på under omrörning mousserat vin. Ställ gärna flaskan i frysen ca 40min innan du häller upp. Den ska vara kall kall kall. Njut!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar